OK 9.VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME :: StudioFACA Forum

9.VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME


9.VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME

OdgovorNapisal/-a Fratello » 04.12.2003 10:37:06


[CENTER][FONT color=red size=+2]9.VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME

Slika[/CENTER]

[CENTER]Petek, 19.12.2003, velika dvorana Tivoli[/CENTER]

[TABLE width="98%"]
[T]
[TR]
[TD width=350 bgColor=#e3e7e4]

[CENTER][B]9.VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME
[B](KARTE SO V PREDPRODAJI OD TORKA 2. dec.)[/CENTER]


Obveščamo vas, da bo ekipa [B]Dee Jay Time
tudi letos v dvorani Tivoli v Ljubljani pripravila najbolj noro zabavo ob koncu leta. Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ in njuni glasbeni gostje bodo tokrat še posebno glasni, saj bodo skupaj z vami proslavili 10-letnico butanja in sekanja po radijskem etru in največjih slovenskih diskotekah.

Tradicionalni [B]BOŽIČNI DEE JAY TIME
je naša največja plesno-elektronska zabava in tudi ena največjih tradicionalnih glasbenih prireditev v Sloveniji. Scenarij je preprost: osrednja zvezdnika večera sta didžej in voditelj, vmes pa se 10.000-glavi množici predstavljajo skrbno izbrani glasbeni gostje s svojimi najnovejšimi plesno orientiranimi uspešnicami, ki jih boste tudi letos našli na kompilaciji Beli album, tokrat pod zaporedno številko 8. Ker se je plošča od našega zadnjega dopisa razširila že na dva ducata skladb, bo tudi letos z nami kup zvezdnikov.

[img]http://premium.volja.net/fratello/dj_time/guzva.jpg" align=center border="0"]

Posebna pozornost bo ponovno namenjena svetlobnim in zvočnim učinkom, za odlično razpoloženje pa bodo poskrbeli tudi vroči plesalci in plesalke. Če bi radi vsaj enkrat doživeli plesno-elektronsko ekstazo z 10.000 piščalkami, ali pa po osmih Božičnih Dee Jay Time-ih preprosto nimate dovolj trdih basov in plesa do poznih jutranjih ur, [B]petka 19. decembra
preprosto ne smete preživeti drugje kot v dvorani Tivoli v Ljubljani.

[B]BODITE POZORNI NA VELIKI BOŽIČNI DEE JAY TIME IN NOVO NADALJEVANJE BELEGA ALBUMA.


[TD vAlign=top]
Slika[FONT color=black size=-3]Tudi letos bo ekipa [B]Dee Jay Time
pripravila najbolj noro božično-novoletno zabavo med Karavankami in Kolpo. Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ in njuni številni zvezdniški glasbeni gostje bodo tokrat še posebno glasni, saj bodo z 10.000-glavo publiko proslavili 10-letnico butanja in sekanja po slovenskem radijskem etru in najbolj vročih plesiščih.
Zadnja leta se lahko domače prizorišče plesno-elektronskih zabav pohvali z nekaj zares vrhunskimi množično obiskanimi in izvrstno izpeljanimi dogodki, a največje med vsemi ostajajo kultne božične zabave ekipe DeeJay Time v veliki dvorani Tivoli pod ljubljanskim Rožnikom.

Slika[B][u]V ZDRUŽEVANJU JE MOČ
[/u]Nadaljuje se poletni trend povezovanja slovenske plesno-elektronske scene, saj se bodo, plesno-animacijskega dela lotili [B]Dj Voice Animation Team.
Osrednji zvezdi večera bosta ponovno naš največji mojster diskotečne in moderne radijske animacije, [B]Dean On The Mike
, ter eden naših najspretnejših gramofonskih gurujev, Dr. Silvana DJ. Ob njiju se bodo v živo predstavili najbolj vroči zvezdniki domače plesne scene, nekaj gostov iz tujine, po tradiciji pa bo nastopilo tudi lepo število novincev, katerih čas šele prihaja.
[B]BUTAJOČI LASERSKI SPEKTAKEL VROČIH TELES
Letos se bodo nastopajoči predstavili ob najmočnejšem ozvočenju doslej. Posebna pozornost bo kot vedno namenjena svetlobnim učinkom z vrhunskim laserskim šovom, za odlično razpoloženje pa bodo kot vedno skrbeli tudi vroči plesalci in plesalke. Z glasbenimi vrhunci se lahko delno seznanite na uradnih kompilacijah, [B]Belem albumu št. 8, na katerem najdete dva ducata najbolj vročih hitov slovenskih plesišč, aktualnem Power Mixu 22 in v decembru prihajajočem Power Mixu 23.

[CENTER][IMG src="http://premium.volja.net/fratello/dj_time/deeje-time.jpg[/img][/CENTER]
Če bi radi vsaj enkrat doživeli največjo pod alpsko plesno-elektronsko ekstazo z 10.000 glasnimi piščalkami ali pa po osmih Božičnih DeeJay Time-ih in desetletju najbolj vročih zabav preprosto nimate dovolj trdih basov, [B]petka 19. decembra
ne smete preživeti drugje kot v dvorani Tivoli. Priporočamo lahkotno športno-izzivalno opravo, veliko dobre volje in čim glasnejšo piščalko. Ker vsako leto zamudniki ostajajo razočarani pred razprodano dvorano, vam priporočamo, da si vstopnice priskrbite v predprodaji po ceni 3000 sit, v dvorano pa pridete najkasneje ob 20. uri, saj bo ob 21 uri že pričetek.
[B]DESETLETNICA BUTANJA 'N' SEKANJA
Letošnji božični DeeJay Time bo minil v znamenju desetletnice delovanja ekipe, ki je svoj pohod po Sloveniji začela z enourno tedensko radijsko oddajo na takrat še povsem neznanem Radiu Salomon in v nekaj letih poskrbela za enega najbolj razvejanih medijskih fenomenov 90. let v Sloveniji. V tem času so vpleteni posneli čez petdeset plošč, tudi nekaj naših najbolje prodajanih albumov, najudarnejši pa sta seriji Power Mix in Beli album. Prva je daleč najuspešnejša slovenska glasbena nanizanka, druga pa je od sredine 90. let eden glavnih motorjev plesne in pop glasbe tja do Srbije. S pomočjo te serije so se uveljavili Pika Božić, Sound Attack, Valentino Kanzyani, Colonia, Luna, Karma, Mambo Kings, Kingston in mnogi drugi.


[CENTER]Slika Slika[/CENTER]
Vzporedno z radijsko in diskografsko prisotnostjo po celi Sloveniji ekipa DeeJay Time že ves čas delovanja skrbi tudi za promocijo plesnih zvokov v živo. Prvi večji dogodek je bila zabava v domžalskem Ten Tenu leta 1995, konec istega leta pa je pred vrati nabito polne Dakote DC-3, kjer se je odvijal prvi božični DeeJay Time, ostalo nekaj tisoč obiskovalcev. Od takrat naprej tradicionalni plesni žur leta gosti naša največja dvorana, ki je redno razprodana, za največje [B]DeeJay Time
vseh časov pa veljajo dve okupaciji ljubljanskega Kongresnega trga in Ribna pri Bledu. Na milenijski se je po uradnih ocenah zbralo okoli 30.000.
[/FONT][/TD][/TR]
[TR]
[TD colSpan=2][B]PRESS
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za morebitno medijsko podporo se vam v naprej zahvaljujemo in vas vabimo, da se z morebitnimi vprašanji, vabili za intervjuje in dodatnimi željami po promocijskem gradivu obrnete na telefonsko številko: 041/661 454 (Dean Windisch, Dee Jay Time), v zvezi z Belim albumom pa na promocijski oddelek založbe MenArt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[FONT color=red size=-1][B]Ekipa DeeJay Time, november 2003
[/A][/FONT][/TD][/TR][/T][/TABLE][/FONT]

Uporabniški avatar
Fratello
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 04.12.2003 10:09:46

Vrni se na Glasba

cron