OK java :: StudioFACA Forum

java


java

OdgovorNapisal/-a garok » 01.11.2011 07:40:52

<%
Dim username

username = Session("username") ' ali pa username = test
%>
<script>
<!--
var targetURL="/nekaj.asp?username=tukaj bi rad da mi izpiše username"
//-->
</script>

Ostala koda je v ASP.
V ASP je to enostavno /nekaj.asp?username=<%=username%>, kako pa v javi?
Upam da sem razumno napisal kaj želim.

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28

Re: java

OdgovorNapisal/-a faca5 » 04.11.2011 04:00:03

Koda: Izberi vse
<html>
  <head>
    <script type="text/javascript">
      // Reference: http://stackoverflow.com/questions/901115/get-query-string-values-in-javascript
      function GET() {
        var data = [];
        var param;
        for(x = 0; x < arguments.length; ++x) {
          param = location.href.match(new RegExp("/\?".concat(arguments[x],"=","([^\n&]*)")));
          if (param == null) {
            data.push("");
          } else {
            data.push(param[1]);
          }
        }
        return data;
      }
    </script>
  </head>
  <body>
    <h1>Hello World</h1>
    <script type="text/javascript">
      // example: http://www.example.com/index.html?name=ykyuen&age=27
      alert(GET('name'));        // ykyuen
      alert(GET('age'));         // 27
      alert(GET('name', 'age')); // ykyuen,27
    </script>
  </body>
<html>


Vir: Javascript – Get URL Query String

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Re: java

OdgovorNapisal/-a garok » 09.11.2011 10:54:01

Hvala za rešitev

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28


Vrni se na Svetovni splet

cron