OK java :: StudioFACA Forum

java


java

OdgovorNapisal/-a garok » 01.11.2011 07:40:52

<%
Dim username

username = Session("username") ' ali pa username = test
%>
<script>
<!--
var targetURL="/nekaj.asp?username=[color=#FF0000]tukaj bi rad da mi izpiše username[/color]"
//-->
</script>

Ostala koda je v ASP.
V ASP je to enostavno /nekaj.asp?username=<%=username%>, kako pa v javi?
Upam da sem razumno napisal kaj želim.

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28

Re: java

OdgovorNapisal/-a faca5 » 04.11.2011 04:00:03

[code]<html>
<head>
<script type="text/javascript">
// Reference: http://stackoverflow.com/questions/901115/get-query-string-values-in-javascript
function GET() {
var data = [];
var param;
for(x = 0; x < arguments.length; ++x) {
param = location.href.match(new RegExp("/\?".concat(arguments[x],"=","([^\n&]*)")));
if (param == null) {
data.push("");
} else {
data.push(param[1]);
}
}
return data;
}
</script>
</head>
<body>
<h1>Hello World</h1>
<script type="text/javascript">
// example: http://www.example.com/index.html?name=ykyuen&age=27
alert(GET('name')); // ykyuen
alert(GET('age')); // 27
alert(GET('name', 'age')); // ykyuen,27
</script>
</body>
<html>
[/code]

Vir: Javascript – Get URL Query String

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Re: java

OdgovorNapisal/-a garok » 09.11.2011 10:54:01

Hvala za rešitev

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28


Vrni se na Svetovni splet

cron