OK java :: StudioFACA Forum

java


java

OdgovorNapisal/-a garok » 01.11.2011 07:40:52

<%
Dim username

username = Session("username") ' ali pa username = test
%>
<script>
<!--
var targetURL="/nekaj.asp?username=tukaj bi rad da mi izpiše username"
//-->
</script>

Ostala koda je v ASP.
V ASP je to enostavno /nekaj.asp?username=<%=username%>, kako pa v javi?
Upam da sem razumno napisal kaj želim.

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28

Re: java

OdgovorNapisal/-a faca5 » 04.11.2011 04:00:03

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Re: java

OdgovorNapisal/-a garok » 09.11.2011 10:54:01

Hvala za rešitev

garok
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 17.10.2011 11:16:28


Vrni se na Svetovni splet

cron