OK Kopalke po vaših merah :: StudioFACA Forum

Kopalke po vaših merah


Kopalke po vaših merah

OdgovorNapisal/-a faca5 » 23.06.2007 02:11:57

[IMG alt="Kopalke po vaših merah" src="http://dne.enaa.com/upload/kopalke1_190607.jpg" align=left border="0"] Neznosna vročina je pred vrati, poletje kuka izza vogala, morje ali bazen pa sta takorekoč na dosegu roke. Nihče nam ne more več zameriti, da že kar panično iščemo tiste prave kopalke. Če se vam je pri preizkušanju različnih modelov v garderobi zdelo, da se vam slika v ogledalu posmehuje, si v misli takoj prikličite dejstvo: nihče ni popoln! Prav tako je zelo površno, če ženske obline razdelimo le na tri osnovne oblike in še te po sadju. Smo visoke, nizke, vitkejše, bolj okrogle in imamo zelo različne oblike oblin, od katerih nam vsaj večina ni po volji.

Pomembno je vedeti, da se nosijo kopalke vseh vzorcev in oblik. Tako nam je v veliko olajšanje, pri izbiranju prilegajočega modela, pa najdemo tudi več možnostih izbire, saj lahko v nekaterih trgovinah posebej izberemo zgornji in spodnji del. Vendar, preden se sploh spustite v lov za različnimi modeli, najprej preberite naslednje osnovne trike, ki vam bodo v veliko pomoč pri izbiri pravih kopalk. V njih bo vaša postava videti najlepša:

- v izrez kopalk, vas naredi višje
- gornji del, brez naramnic (samo top čez prsa) višje punce naredi bolj proporcionalne
- volančki in naborki na kopalkah poudarijo vaše obline; bolj so primerni za vitkejše
- visoko izrezan spodnji del podaljša vaše noge in zelo spretno skrije trebušček
- kombinacija globokega dekolteja in visokega izreza hlačk, podaljša vaš trup in noge
- če nimate popolne ritke, se odločite za model vročih hlačk
- bolj veseli vzorci kopalk 'omehčajo' videz atletsko grajenega telesa, zelo drobne (cik-cak) črte pa vas bodo obvarovale bolj pozornega opazovanja vaših oblin
- vodoravne črte dolgo telo skrajšajo, navpične pa podaljšajo

Poudarili bomo še nekaj dobrih in slabih lastnosti, najosnovnejših tipov kopalk:


[IMG alt="" src="http://dne.enaa.com/upload/kopalke2_190607.jpg" border=1 border="0"]


BIKINI
Bikini je vsekakor za tiste, ki so bolj drobne in bolj skladno grajene. Sicer to ni pravilo, vendar je lahko videti nekoliko neobičajno, če poskušate bolj razkošne obline zapakirati v tiste male trikotnike. V kolikor se že odločite za bikini, vedite, da med plavanjem ne boste ravno uživale. Z vsakim zamahom vam bodo namreč krpice, ki ste jih namestile na prava mesta, bežale iz ene strani na drugo.
[IMG alt="" src="http://dne.enaa.com/upload/kopalke4_190607.jpg" border=1 border="0"]


ŠPORTNE KOPALKE
Atletsko grajena dekleta imajo pretežno manjše prsi, ki so dovolj čvrste, da ne visijo v zgornjem delu brez naramnic. Prav tako imajo ožje boke, zato lahko spodnji del kopalk nosijo nižje. Če želite trenirano postavo omehčati in jo narediti bolj ženstveno, se odločite za cvetlične vzorce.
Zapomnite si: edina dekleta, ki si zares lahko privoščijo izredno nizek pas in majhne hlačke so visoka dekleta s športno postavo. Vendar naj tiste srečnice pazijo. Če si želite zgornji del, ki se zaveže za vratom, nikakor ne smete imeti širokih ramen.
[IMG alt="" src="http://dne.enaa.com/upload/kopalke3_190607.jpg" border=1 border="0"]


ENODELNE KOPALKE
Enodelne kopalke so lahko zelo atraktivne, še posebej če ste skladno grajene. Pri izboru takšnih, morate razmisliti tudi o tistih delih, ki jih bodo te kopalke skrile in črtah, ki jih bodo izrisale na vašem telesu, če se boste preveč izpostavljale soncu.
Tistim, ki ste bolj avanturistične, predlagamo kopalke asimetričnega kroja. Vseeno lahko tako kroji, razkrivajo neželene obline na vašem telesu. Vsekakor se pred nakupom, posvetujte s prodajalko o materialu, njegovi debelini in prozornosti. Saj veste, svetlejše kopalke, so tudi bolj prozorne.


[IMG alt="" src="http://dne.enaa.com/upload/kopalke5_190607.jpg" border=1 border="0"]


Kljub vsemu pa se zaradi svoje postave, oziroma oblike telesa ne vznemirjajte preveč. Po stresnem izbiranju in pomerjanju pod najhujšo razsvetljavo in pred ogledali, ki vas naredijo vse prej kot lepše, ne smete izgubiti upanja. Na plaži smo tako in tako vsi videti lepši.

ŠK

Vir: Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Vrni se na Ostalo

cron