hm...moja zadeva je pa....hm...no se bom kr vam izpovedala...hm....videla sem ga na avtobusni,ko sem s kolegico šla po karto.stal je naslonjen na vrata in gledal vame ....smejala sva se...povedala sem onmu ko rodaja karte da imajo tukaj zlo čedne fante in on takoj pokliče ga...in se drug drugemu lepo smejima..pridem spet čez teden dni in si grem rihtat cifro...no cifro sem potem dobila čez en mesec od njegovega očeta [img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"] hm......začela sva si pisati po smsih in mi je rekel da sem jaz njemu tudi všeč.....pisala sva si teden dni nato pa me je povebil na pijačo.....bil je petek....pogovarjala sva se in spoznavala...smejala....naslednji dan sva se zopet dobila in začela hodit...prvi teden je bilo perfect,čeprav študira v mb bi se videla petek,sobota..med počitnicami mogoče vsak dan celo...teden je prišel naokoli in dobila sva se...od samega začetka je bilo nekam čudno...peljala sem ga na jezero ...prispeva do hišice in on meni da se imava nekaj za pogovorit...billa sem čisto adijo..povedal mi je da to ni to...in da sem mu všeč vendar me ne pozna dovolj dobro ker bi on rad resno.,....tisti trenutek se mi je zdelo kot da se je celi svet zrušil...ne vem kaj sem naredila narobe...jokal se mi je na ramenih...ni mogel zdržati da me nebi poljubljal....jaz sem mu poljube seveda vračala,ker ga imam zelo rada... [img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"] nisem si mislila da bo kdaj prišlo do tega [img border="0" src="smileys/smiley18.gif" border="0"] ....sprejela sem dejstvo saj sva se zmenila da bova prijatelja in ko se dovolj spoznava bova videla kako naprej...ne mine dneva ko nebi mislila nanj...hm....vsepovsod je takšnih avtov katerega ima on in tudi če nočem me spominja nanj...kaj naj naredim?pisal mi ni že teden dni ko pa sem ga vprašala če sva šla narazen ker ima drugo pa je rekel da ne..ne grejo mi iz glave njegove solze....zakaj?ali so imele razlog da pritečejo iz njegovih prelepih modrih oči?hm.....nisem ga videla že 14 dni...ker pač ni imel časa..mama vse ve in je rekla da naj še malo počakam...
kaj pa če srce ne more več čakati in si želi jnjegove bližine in sladkih besed? [img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"]
kaj naj naredim?????????