Bataljon band


Bataljon band

OdgovorNapisal/-a klonox » 10.01.2012 02:18:59

Bataljon je pomurska glasbena skupina ki sta jo ustanovila dva glasbenika in prijatelja Tomi Šoštarič - Shurda in Peter Ošlaj. Po deseterih propadlih projektih, pa stotinah preigranih koncertih, po stotinah neprespanih noči, po desetinah zlomljenih src, prelomljenih obljub in izrečenih laži - rečeta : dosti je stari ! Dajva narediti band, ki bo imel karizmo, jajca, ki bo zabaven in ne zatežen, ki bo sposoben prenesti svoja čustva na publiko!
Tako je nastal Bataljon , rock band s pridihom alternative, bluesa, hard rocka in še česa. V teku dveh let muziciranja in preigravanja tujih komadov, se je skozi band zvalila gruča odličnih glasbenikov, v zraku se je čutila neka posebna energija, stekla in tekla je kemija, začeli so nastajati avtorski komadi, ki kar nimajo konca.
Aprila 2011 je skupina Bataljon izdala svoj prvenec, ki ga je poimenovala kratko in jedrnato ''Bataljon''. Pravkar so končali s snemanjem njihovega prvega videospota za pesem Pozabil sem, ki se nahaja na njihovem prvem studijskem albumu.

www.myspace.com/bataljonband

http://bataljon.net/

klonox
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 10.01.2012 02:16:29


Vrni se na Glasba

cron