pajkov itaq, brrr... kač pa ne, raznih žuželk pa vseh domačih živali (so tak grozne)
daj malo urediizjavo ker je direkt težko prebrati[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]
pajkov itaq, brrr... kač pa ne, raznih žuželk pa vseh domačih živali (so tak grozne)
daj malo urediizjavo ker je direkt težko prebrati[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]
$this->bbcode_second_pass_quote('dawnie', 'p')ajkov itaq, brrr... kač pa ne, raznih žuželk pa vseh domačih živali (so tak grozne)
$this->bbcode_second_pass_quote('faca5', ' ')
Predvidevam kajkov, kaš in še kaj zraven?
Morda si me pa ravno ti v TILT spravila glede tistih zasebnih vprašanj!? Kdo pa ve? Morda pa je le to izgovor.
eh kače so meni čist kul, vse ostalo pa... psi mi niso fajn ker me nonstop napadajo ko se rolam, mačke so mi pa grozne ker so tak suhe.
ja svojo izjavo uredi kero pa?[img border="0" src="smileys/smiley29.gif" border="0"] ok hecam se[img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"]
TILT-kaj je to????
$this->bbcode_second_pass_quote('dawnie', 'e')h kače so meni čist kul, vse ostalo pa... psi mi niso fajn ker me nonstop napadajo ko se rolam, mačke so mi pa grozne ker so tak suhe.
Bojim se sršenov.
? je, če se bojite teme. [img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]
o fajn jaz tudi, pa še alergična sem nanje[img border="0" src="smileys/smiley11.gif" border="0"]