Ka je?
pa ko ste kle čudni kaj mate 8 let da se kregate pč enim je ql drugim ni ne pa da se napadate...drgač men je on ful car pa simpatičn u nulo.-!!!!!!!!!!!!!pa audimafia a si že zvedla kkšn mejl al pa naslov od negouga fan kluba...
$this->bbcode_second_pass_quote('emo girl', 'p')a ko ste kle čudni kaj mate 8 let da se kregate pč enim je ql drugim ni ne pa da se napadate...drgač men je on ful car pa simpatičn u nulo.-!!!!!!!!!!!!!pa audimafia a si že zvedla kkšn mejl al pa naslov od negouga fan kluba...
RONALDINHO JE NAJBOLJŠI IGRALEC NA SVETU,NAŽALOSTPA NI ZADELNITIENEGAGOLA NA SVETOVNEM PRVENCTVU. V LIGI PRVAKOV JEIGRAL ZA BARCELONI SE JEISKAZAL.ZATO, UPAM DA SE BODUDI NASLEDNJIČ ISKAZAL PRI BARCELONI IN V BRAZILIJI.NAVIJAL BOM VEDNO ZANJ!!![IMG onclick="AddSmileyIcon'smileys/smiley16.gif'" alt=Cool src="https://www.studiofaca.com/forum/smileys/smiley16.gif" border="0"]
kva babo ma? pa če je nekje pisal da ga usak dan z drugo vidjoa prlimaš njeno fotko...kje si pa dubla mejl negou...pa ti odpiše?
emmm ženska ena manekenka je iz francije...Nimam slike na komu pa je tut nočm met da se mi računalnik nepokvari... Drgač ma pa tut otorka 3 letnega z eno plesalko
.. Ma dejstvo je da je navaden kurbir....
Emmm mejl njegov sm pa najdla nekje na netu po 4h urah mučenja
oo boga...a ti je odpisu kj.....ja so what če je kurbir?
No ja zdej mi je na 1 mejl odgovoru aleluja
emmm sma se že prek zs zmenle