Internet radio - postavitev


Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a boidar » 23.08.2007 11:06:02

Žal je blokiran ,ker sploh ne more narediti povezave
[img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley7.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley6.gif" border="0"]

Uporabniški avatar
boidar
 
Prispevkov: 147
Pridružen: 02.01.2005 11:46:25
Kraj: Slovenija

Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a faca5 » 24.08.2007 05:09:49

To lahko nastaviš preko požarnega zida.

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a adko » 09.09.2007 04:13:25

mene sam neki zanima... a tist k hoče poslušat moj radio, mora upisat moj ip kje?? a lahko sam prek linka??

Uporabniški avatar
adko
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 09.09.2007 04:07:26
Kraj: Slovenija

Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a faca5 » 10.09.2007 10:06:15

Da v brskalniku (npr. Internet Explorer, FireFox,...) ali v WinAMP-u. Boljše prvo!Tvoj IP naslov!Prenos v vsakem primeru deluje preko povezave.

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a faca5 » 21.09.2007 05:26:16

Kako si povezan z internetom?
Ali si preveril vse zadeve, ki so omenjene v predzadnji vrstici?

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Internet radio - postavitev

OdgovorNapisal/-a faca5 » 21.09.2007 10:46:26

Slika
Kako se preko brskalnika povezuješ na radio?
http://localhost/ To je narobe!
http://localhost:8000/ Pravilno!
"localhost" lahko nadomestiš "127.0.0.1".

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vodiči

cron