OK Pridobitev članstva (navodila) :: StudioFACA Forum

Pridobitev članstva (navodila)


Pridobitev članstva (navodila)

OdgovorNapisal/-a faca5 » 02.09.2005 08:58:52

Postopek za pridobitev brezplačnega članstva ter postopek za prijavo na spletnem forumu!

Navodila:

1. Obiščite spletni forum na spletnem naslovu (https://www.studiofaca.com/forum/).
2. Na desni strani zgoraj izberite "Registrirajte se!" (glej sliko).
Slika


3. Odprla se vam bo nova spletna stran.V primeru da se strinjate z našimi pravili in politiko spletnega portala, kot tudi foruma izberite na strani spodajustrezno možnost (glej sliko)!
Slika
4. V primeru da ste se strinjali lahko nadaljujete postopek za registracijo (pridobitev članstva). Na novi spletni strani, ki se vam je odprla izpolnite vse obvezne obrazce! Po želji tudi neobvezne (zaželjeno)!
5. Ko boste vse obvezne obrazece ustrezno izpolnili kliknite na gumb "Registirajte se"!
6. Če ste obvezne obrazce neustrezno, nepopolno izpolnili se vam bo pojavilo okno z podobnim obvestilom (glej sliko)!
Slika
V takšnem primeru preveritevpisano uporabniško ime (vzdevek), uporabniško geslo in elektronski naslov!
V primeru da ste pravilno izpolnili vse obvezne obrazce in ni prišlo do nobenih težav se vam bo odprla nova spletna stran z obvestilom, da boste prejeli aktivacijsko elektronsko pismo na vaš elektronski naslov (glej sliko)!
Slika
7. Pojdite preveritivaš elektronski predal, če stemorebitno že prejeli aktivacijsko pismo!
8. V primeru da aktivacijskega pisma še niste prejeli počakajte nekaj minut! Če ga ne boste prejeli v roku 48 urah obstaja možnost, da ste v obrazce napisali napačen elektronski naslov! V takšnem primeru postopek ponovite!
V primeru da ste prejeli aktivacijsko pismo jo odprite in kliknite na spletno povezavo, ki se nahaja v samem sporočilu! Če na povezavo ne morate klikniti obstaja možnost da jo prekopirate in prilepite v vaš brskalnik ali jo prepišete!
Slika
9. Ko boste kliknili na aktivacijsko povezavo se vam bo v vašem brskalniku odprla spletna stran z sledečim obvestilom (glej slika)!
Slika
10. V primeru da vas ni avtomatično prijavilo oziroma še niste prijavljeni obiščite spletniforum na spletnem naslovu (https://www.studiofaca.com/forum/) in desno zgoraj, kjer piše "Prijava" kliknite z levim gumbom miške (glej sliko)!
Slika
11. Odprla se vam bo nova spletna stran z dvema obrazcema (glej sliko)!
Slika
12. V prvo poljevpišite vaše uporabniško ime (vzdevek). V drugo polje pa vaše uporabniško geslo! Po želji ustrezno označite dodatne nastavitve in pritisnite tipko "ENTER" ali kliknite z levim gumbom miške na gumb "Prijavite se"!

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Pridobitev članstva (navodila)

OdgovorNapisal/-a faca5 » 07.06.2008 11:25:25

Živjo.
Preko kontaktnega obrazca napiši, da želiš izbris tvojega uporabniškega dostopa. Pri tem navedi vse pomembne podatke za identifikacijo (se pravi ime in priimek, uporabniško ime, pri tem ko pošiljaš e-pismo uporabljalj e-naslov, katerega uporabljaš pri članstvu) ter napiši razlog za izbris.
Vaše članstvo je nastalo zaradi prenosa vsebine iz Izobraževalnega Portala na StudioFACA Portal! Pri tem imate omogočeno dodatno zasebnost vaših podatkov (profila).

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija


Vrni se na StudioFACA Portal

cron