OK še moja težava :: StudioFACA Forum

še moja težava


še moja težava

OdgovorNapisal/-a hrček » 23.11.2008 01:10:36

V službi sem spoznal punco, s katero sva hitro postala najboljša prijatelja. Imava res iste poglede na veliko stvari, znava se pohecat in nasploh si lahko poveva čisto vse, res tista prava prjatla katerih je malo. Problem je v tem ker ja ta oseba meni tako strašno všeč, da je joj. Ker je že zasedena, ima tudi urejen lajf, vem da ne bo nikoli tako kot bi si jaz želel, čeprav me grozno boli srce ko samo pomislim nato. Vsak dan k jo vidim, mi požene kri po žilah, obenem pa me obliva žalost, ter bentim nad svojo glupo usodo, da nisem že prej spoznal te deklice.

Sej ne rečem odnos med nama je sijajen, res še nikol nisem mel tok dobre kolegice, kar me res navdaja z veseljem, tudi za njo sem naj prjatu, pravi da me ma ful rada, da mi loh vse pove, me objema, daje poljubčke,ampak zanjo sem še vedno samo naj prjatu. Sicer bi ji lahko povedal kaj v resnici čutim, kako mislim nanjo, sanjam o njej velikokrat, vendar hkrati vem da bi s tem samo uničil tisti čar ki je med nama, tisto posebno zvezo, k veš da maš enga k je skor isti ko si sam.Kaki so kaj vaši komentarji, mate mrbit kake podobne izkušnje.

Ne morem verjet da tle izlivam svojo dušo na forum popolnim neznancem [img border="0" src="smileys/smiley9.gif" border="0"] , sam je včasih dobr kako stvar iz sebe spravt

hrček
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 23.11.2008 12:30:35
Kraj: Slovenia

še moja težava

OdgovorNapisal/-a lizika » 23.02.2009 02:32:04

Oj!

Ja včasih je dobr, da se mal izpoveš, pa čeprav tujim ljudem. Tudi jaz sem imela podobne izkušnje, ko sem bila v enga zaljubljena in je bil on zaseden in srečen z drugo punco. Vsekakor pa tega nisem mogla razdirat. Žal mi ni preostalo drugega kot, da sem ga skušala pozabit. Pretečt je moglo dosti časa, da sem ga res. In tudi v tvojem primeru je to najboljše kar lahko narediš. Še naprej bodita dobra prijatla, kaj drugega žal ni mogoče. S časoma boš na njo začel spet gledat kot na prijateljico.
Upam, da sem ti s svojim odgovorom kaj koristla. Vso srečo!

lizika
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 17.02.2009 08:36:11
Kraj: Slovenia


Vrni se na Ljubezen

cron