OK The Skeleton Key :: StudioFACA Forum

The Skeleton Key


The Skeleton Key

OdgovorNapisal/-a faca5 » 29.10.2005 05:41:09

Slika

Bolničarka Caroline (Kate Hudson) predano obiskuje in skrbi za nepokretne bolnike, med katerimi je tudi zaradi kapi prizadeti Ben. Toda Caroline posumi, da se v Benovi hiši dogaja nekaj čudnega, ko na podstrešju odkrije nenavadno sobo polno okultnih predmetov. Benova skrivnostna žena sicer trdi, da je to last prejšnjih lastnikov, toda Caroline je odločena priti resnici do dna in poskuša Bena osvoboditi grozot, ki omejujejo njegovo dušo in telo.

[H2]O zgodbi[/H2]
Globoko v močvirjih in zatokih Louisiane malo znana kultura čudnih obredov obstaja že generacije. Dvomljivci jo zlahka odpravijo kot barvito vraževerje, rojeno iz mešanja vplivov iz Afrike, Francije, Karibov in Španije. Za tiste, ki prestopijo mračni prag v verovanje, pa so te sile dobrega in zla otipljive, močne in celo smrtonosne. Ko enkrat verjameš, postane vse, česar se bojiš, resnično.
Energična Caroline Ellis dela v hospicu in nima časa za lokalne zgodbe o čarovništvu in črni magiji. Zaslužiti hoče za šolanje, zato sprejme delo negovalke starejšega lastnika osamljene hiše v louisianski delti, znani po mističnih praksah in močnih obredih domačinov. Pragmatična Caroline se najprej ne pusti zmesti čudnim dogodkom, ko pa začne dvomiti v svoje prepričanje, je vse bližje temu, da bo odprla vrata in prestopila prag tja, kjer preprosto verovanje postane smrtonosna resničnost.

Povezavi:
The Skeleton Key(uradna stran)
Odklenjena skrivnost (kolosej)

StudioFACA Portal
Uporabniški avatar
faca5
 
Prispevkov: 26153
Pridružen: 03.07.2003 09:18:02
Kraj: Slovenija

Vrni se na Filmi

cron