OK Internet radio - postavitev :: 2 :: StudioFACA Forum :: Natisni
Stran 2 od 4

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 23.08.2007 11:06:02
Napisal/-a boidar

Žal je blokiran ,ker sploh ne more narediti povezave
[img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley7.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley6.gif" border="0"]

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 24.08.2007 05:09:49
Napisal/-a faca5

To lahko nastaviš preko požarnega zida.

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 09.09.2007 04:13:25
Napisal/-a adko

mene sam neki zanima... a tist k hoče poslušat moj radio, mora upisat moj ip kje?? a lahko sam prek linka??

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 10.09.2007 10:06:15
Napisal/-a faca5

Da v brskalniku (npr. Internet Explorer, FireFox,...) ali v WinAMP-u. Boljše prvo!Tvoj IP naslov!Prenos v vsakem primeru deluje preko povezave.

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 21.09.2007 05:26:16
Napisal/-a faca5

Kako si povezan z internetom?
Ali si preveril vse zadeve, ki so omenjene v predzadnji vrstici?

Internet radio - postavitev

OdgovorObjavljeno: 21.09.2007 10:46:26
Napisal/-a faca5

Slika
Kako se preko brskalnika povezuješ na radio?
http://localhost/ To je narobe!
http://localhost:8000/ Pravilno!
"localhost" lahko nadomestiš "127.0.0.1".