Kakor za koga.
OK
pusmo računalničarje [img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"]
Kaj pa ti meniš o "Avril Lavigne". Predvsem me zanima o koncertih v živo!?
vsak ta prau pevc poje velik bols v zivo kot na PB. kle sploh ni debate
Še en strip v zvezi z 90,60,90!
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
$this->bbcode_second_pass_quote('jess', ' ')hello
j adore avril
$this->bbcode_second_pass_quote('"Izbrisana"', '[')QUOTE=jess]
hello
j adore avril
Hey!!!!Sam jst mislm d kjr so jo tako nrdil so mal prtjgjn!!!!HALO...Najprej pot svojim pragam poistit kr jst mam ubčutk d mate zelo zelo umazan prag(tu pravim za tiste, ku šimfajo čez Avril)Jst nočm šimfat kr mi j prava crica pa tut jst nimam čist lep prag sej ga nubjan nima tku da... n vem kaj bi rekla na to???
Jst ne bi tku guvurila!!!
Avril j carica jej jej!!!
$this->bbcode_second_pass_quote('Let's Go', ' ')Hey!!!!Sam jst mislm d kjr so jo tako nrdil so mal prtjgjn!!!!HALO...[img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"] Najprej pot svojim pragam poistit kr jst mam ubčutk d mate zelo zelo umazan prag(tu pravim za tiste, ku šimfajo čez Avril)Jst nočm šimfat kr mi j prava crica pa tut jst nimam čist lep prag sej ga nubjan nima tku da... n vem kaj bi rekla na to???[img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"]Jst ne bi tku guvurila!!![img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"]Avril j carica jej jej!!![img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"][img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]