$this->bbcode_second_pass_quote('dawnie', 'b')i bi
OK
$this->bbcode_second_pass_quote('dawnie', 'b')i bi
uuu nova debata[img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"]
najprej-]sem 100% prepričana, po tvojih izjavah sodeč so ti bolj všeč punce 90-60-90[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]
glede njenega super vokala- si bral v frki članek, ko je pisec šel na njen koncert in (pazi to, zanimivo) res je pela v živo (pazi dalje) ampak ton nižje kot je pesem dejansko, super vokal, ha? potem bi lahko vsaj točno zapela.
zdaj pa moram nujno pohvaliti moje drage good charlotte, ker v živo zvenijo še boljše kot na cdju[img border="0" src="smileys/smiley10.gif" border="0"]
P.S. pri avril se boma malo težko v čem strinjala...
Kako je pa to mišljeno 90-60-90!?
No glede vokala pa sem jo slišal tako, da kar se spomnem ima, kar dobrega. Morda pa je res, da če punca nebi izgledala tako dobro, kot izgleda na določenih slikah sploh nebi pogledal oziroma bi le poslušal njene komade. No nekaj v tem smislu...
Zavedati pa se je tudi potrebno, da nisem nevem kako njen oboževalec. Samo osebno se mi zdi njena glasba, Ok.
Kako pa ona izgleda v resnici in kakšna je po karakterju mislim, da to je že druga zgodba!?
$this->bbcode_second_pass_quote('faca5', ' ')[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]
Kako je pa to mišljeno 90-60-90!?
ne veš???
redeyefrog razloži mu, da se bo vsaj nekaj naučil o puncah, če jih že tako rad gleda[img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"]
Ok, da ne bo pomote... Če se ne motim tisto so mere oziroma nekaj v tem smislu... Vsaj si tako predstavljam. Tako, da malo pa tudi vem. Samo sem želel, da mi vi punce to razložite. Izgovor!?
nekaj pa le veš.[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"] 90-60-90 bi bile mere perfect punce (idealna) tako postavo je mela marylin monroe, s tem je mišljeno da ji nič ne ''fali'' da ma super postavo, razumeš zdaj ali ti še kaj razložimo?[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"]
to si hitr nekoga v sobi uprašu [img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"] zih nisi vedu
90 obseg pod joškami
60 obseg pasu
90 obseg bokov
$this->bbcode_second_pass_quote('dawnie', 'n')ekaj pa le veš.
jp, si preveč zahtevn [img border="0" src="smileys/smiley2.gif" border="0"]
mene? [img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]
o tistih podatkih za IQ pa nebi...[img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"]
seveda da obstajajo idealne punce[img border="0" src="smileys/smiley1.gif" border="0"] pa vse tiste manekenke ki jih tak rad gledaš, nimajo perfect postave?
moj IQ-]v bistvo ne vem, mi pri teh testih vedno drugače pride ven[img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"] so pa testi v šoli pokazali da sem fejst sposobna[img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"] zdaj moram še samo svoje sposobnosti izkoristiti...
a to si naju uprašu, kok mave midve IQ ?