$this->bbcode_second_pass_quote('"Audimafia"', ' ')[QUOTE=kostolomac]Če je tip iz tvojga kraja, se zmeni za v kino al pa na en pohod, če ni, pozabi na njega. Ko boš starejša, boš imela še mnogo priložnosti.
Sedaj pa grem.
OK
$this->bbcode_second_pass_quote('"Audimafia"', ' ')[QUOTE=kostolomac]Če je tip iz tvojga kraja, se zmeni za v kino al pa na en pohod, če ni, pozabi na njega. Ko boš starejša, boš imela še mnogo priložnosti.
Sedaj pa grem.
$this->bbcode_second_pass_quote('"Izbrisana"', ' ')[QUOTE=kostolomac] Tiste plenice dobiš samo v Wlachiji.
[size=6]Lahko noč![/size]
$this->bbcode_second_pass_quote('"kostolomac"', '[')QUOTE=Audimafia]
[QUOTE=kostolomac]Če je tip iz tvojga kraja, se zmeni za v kino al pa na en pohod, če ni, pozabi na njega. Ko boš starejša, boš imela še mnogo priložnosti.
Sedaj pa grem.
$this->bbcode_second_pass_quote('"kostolomac"', ' ')[QUOTE=Audimafia] [QUOTE=kostolomac]Če je tip iz tvojga kraja, se zmeni za v kino al pa na en pohod, če ni, pozabi na njega. Ko boš starejša, boš imela še mnogo priložnosti.
Sedaj pa grem.
[size=6]Ja ja ja Izbrisana njegovinasveti so samo za potrebne...[/size]
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', ' ')[size=6]Lahko noč![/size]
$this->bbcode_second_pass_quote('"Izbrisana"', '[')QUOTE=kostolomac] [size=6]Lahko noč![/size]
Sej bo bolš muci, pejta spat. Pozno je že.
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', ' ')Sej bo bolš muci, pejta spat. Pozno je že.
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', ' ')Sej bo bolš muci, pejta spat. Pozno je že.
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', 'S')ej bo bolš muci, pejta spat. Pozno je že.