Enako kot za faco6 --] Nasveti za kostolomca - kaj mora spremenit oziroma kako naj ostane največji car? Ha ha, joj kok sm poln samega sebe. Sirotinja. [img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"]
OK
Enako kot za faco6 --] Nasveti za kostolomca - kaj mora spremenit oziroma kako naj ostane največji car? Ha ha, joj kok sm poln samega sebe. Sirotinja. [img border="0" src="smileys/smiley19.gif" border="0"]
Nobenga ni.
Bom kar jaz začel.
Torej, ti si ca[color=red]R[/color] in ne car. Malo manj kletvic in malo več slovenskega knjižnega jezika (posledično manj lublanskega slenga pička). Malo manj hodi na forum in malo več koristnega naredi zase in za državo.
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', 'N')asveti za kostolomca - kaj mora spremenit oziroma kako naj ostane največji car?
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', 'E')nako kot za faco6 --] Nasveti za kostolomca - kaj mora spremenit oziroma kako naj ostane največji car? Ha ha, joj kok sm poln samega sebe. Sirotinja.
$this->bbcode_second_pass_quote('kostolomac', ' ')Malo manj kletvic in malo več slovenskega knjižnega jezika (posledično manj lublanskega slenga pička). Malo manj hodi na forum in malo več koristnega naredi zase in za državo.
Treba.
Ei jaz sem
ter neki uprašala?
$this->bbcode_second_pass_quote('faca5', '
')
On je šel pohajati, ga ni doma!
Ja ja sej svina kot vedno.
Ki je?