OK Mlajsi moski-starejsa zenska :/ :: StudioFACA Forum

Mlajsi moski-starejsa zenska :/


Mlajsi moski-starejsa zenska :/

OdgovorNapisal/-a mackiiica_ » 03.01.2009 03:03:47

Imam en zelo velik problem. [img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"] Poznam sicer veliko parov, kjer je ženska starejša od moškega. Tudi v takih zvezah, ko so ženske polnoletne in moški mladoletni. Njihove zveze trajajo že par let. Starši tem zvezam ne oporekajo in svoje otroke podpirajo v vseh pogledih. Tudi sama sem namreč v zvezi z 4 leta mlajšim (jaz 19, on 15). Že, da so leta v zvezi specifična zadeva in v glavnem velja le odnos med parnerjeva, vendar me mučijo pogledi okolice in družine. On je sicer veliko bolj zrel kot kakšen 23letni fant, rad me ima takšno kot sem, me posluša, spoštuje in ceni čisto vsako mojo dejanje. Vsak, kateremu povem koliko je star, me pogleda s velikimi očmi. Prav tako pa ne izgleda, da je star 15, saj vsi pravijo, da je po njihovem mnenju star najmanj 20. Tudi moja družina se z najino zvezo ne strinja. S vsako minuto me opozarjajo da sem pedofilka in neumen človek, ker imam toliko let mlajšo osebo in, da ženska mora imeti starejšega parnerja.
Vendar meni starost ne pomeni veliko, čeprav je ravno on moj prvi mlajši parntner, ampak z njim se razumem bolje kot z vsemi. Ob njem se ne počutim mlajša, ampak bolj pomembna oseba, ki v svetu nekaj velja. Nevem pa, če je to ena izmed mojih muh, ki bo slej kot prej minila, vendar že od samega začetka ne izgleda tako.
Najina zveza ne temelji na intimnosti, ampak veliko na pogovorih, zaupanju in le poljubih (marveč se dalje vsaj zaenkrat ne mislim spustiti, saj je še vedno toliko mlajši). Njegovi starši prav tako vedo, da ima punco 4 leta starejšo od sebe, vendar se z najino zvezo popolnoma strinjajo in ga popolnoma podpirajo v vseh dejanjih.
Kaj naj naredim, da moji starši nebodo tako sovražni do najine zveze, in se bodo sprijaznili, da imam pravico do svobodne izbire in, da si z njim sama izbiram svojo prihodnost, pa če je 4 leta mlajši od mene ali pa 14 let starejši.
Naj po vašem mnenju končam zvezo z mlajšim fantom, in poslušam komentarje okolice in družine? Ali pa naj vztrajam, saj leta konec koncev niso pomembna!?
Prosila bi vas za konkreten nasvet.[img border="0" src="smileys/smiley12.gif" border="0"]

LP in radi se imejte.

mackiiica_
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 03.01.2009 02:49:31

Mlajsi moski-starejsa zenska :/

OdgovorNapisal/-a Puma XD » 18.06.2009 05:30:51

S časom ko se postarajo ljudje ni niti opazit razlike med leti,starši bojo vedno ti težili da delaš napako,in ne bojo odnehali,lahko pa jih spomneš,da ti si tudi človek kot oni in ti si izbrala svojo pot oni pa svojo.Nobeden ni enak.

Lp

Uporabniški avatar
Puma XD
 
Prispevkov: 7585
Pridružen: 13.08.2007 07:20:37
Kraj: Nova Gorica


Vrni se na Vprašanja, odgovori

cron