ojoj :)
jst sm od njega brala Ko jagenčki obmolknejo. ni mi bla ušeč. nčččččč groznga. razočarala me je. čist
OK
ojoj :)
jst sm od njega brala Ko jagenčki obmolknejo. ni mi bla ušeč. nčččččč groznga. razočarala me je. čist
ma ni mi kaj preveč, ker sem pred tem brala štoparski vodnik in se mi zdi ta slabo napisana. jagenjčkov ni bilo pa sem si kar to vzela.
štoparski vodnik pravjo da je ful dobr, sam men že naslov ni ušeč :)
$this->bbcode_second_pass_quote('Audimafia', ' ')Britney Spears: Materino Darilo
redy nujno preberi štoparski vodnik, res mega dobro napisana, skoro ne moreš verjet da si je en to vse zmislil. res jaz ti zelo zelo priporočam (poleg vsega ma vsak del samo kakih 150 strani, tak da si zelo hitro skozi)
sm to že razmišlala, ker res vsi govorijo kok je huda...samo zaenkrat mam že kr dolg seznam knig...se sploh ne vidm vn. če bo cajt bom pa tud to :)
Izbrisana, ne bit taka k faca5 ;)
sem šla gledat in že berem peklensko pomarančo[img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]
[img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"]
pa ti si vedla, da ma tip 15 let [img border="0" src="smileys/smiley3.gif" border="0"] V film so dal igralca z najmn 20. leti.
$this->bbcode_second_pass_quote('redeyefrog', ' ')Izbrisana, ne bit taka k faca5 ;)
že bolš. jst sm z zberko Kurja polt začela. zdej se sam režim temu :)
$this->bbcode_second_pass_quote('redeyefrog', ' ')[img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"] [img border="0" src="smileys/smiley20.gif" border="0"]
pa ti si vedla, da ma tip 15 let [img border="0" src="smileys/smiley3.gif" border="0"] V film so dal igralca z najmn 20. leti.