jz po netu ne najdem...naj še drugi iščejo mal če so prjazni[img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"]
še neki pogledam
jz po netu ne najdem...naj še drugi iščejo mal če so prjazni[img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"]
še neki pogledam
Slovenski DivX podnapisi za film "House of Wax" iz leta 1953.
Download:
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
Slovenski DivX podnapisi za film "House of Wax" iz leta 2005.
Download:
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti![!-- Signature --]
[img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"]
mislm da bodo 2005 tapravi?
Kot smo lahko opazili obstaja še ena starejša verzija tega filma. Tako da za novo verzijo uporabite nove podnapise.
jap[img border="0" src="smileys/smiley17.gif" border="0"]
sem dobila original verzijo house of wax iz leta 1953 in sem pogledala. ker sem mela pri sebi tudi novo verzijo sem pogledala se tisto (zaradi chada[img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]). nova verzija se težko primerja s staro, stara definitvo boljša. da ne govorim o paris, ki se itak samo slači v tem filmu, ostalo je pa samo neko 100x videno k*a*j*. absolutno premalo so kazali chada[img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]. stara verzija je meni bolj scary, pa že na začetku se je nekaj začelo dogajat, ne pri novi, ko so cel cajt nekaj zavlačevali[img border="0" src="smileys/smiley21.gif" border="0"] tak da zdaj verjamem tistim , ko so rekli, da je letnik 2005 beden, za starega je itak bilo za pričakovati, da bo vsaj malo izpolnil pričakovanja.
ha...jest sm pa ta film gledala...u kinu....s frendico sva se skupi drle..
..oh ja sj bo...
mjte se
[size=6]Dajte no naj nešče narihta ta film gor![/size]