ok
Res,zanimiva igra!
Komi čakam za FREE.
za FREE?
kje ste pa to slišal???[img border="0" src="smileys/smiley5.gif" border="0"]
to se mi pa ne zdi logičn.
Za veliki ECG finale so še štiri prosta mesta (od osmih).
Kvalifikacije bodo potekalo v dveh krogih.
4. novembra bo potekal prvi krog. Prijavil se bo lahko vsakdo (pošljite mi PM).
Nato pa bo čez 14. dni potekal drugi krog v katera se bo uvrstilo prvih osem.
ECG finale bo 8 - 9 december v Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti! v Ljubjani. (računalniki bodo že tam)
-----------------------------------------------
Zakaj ne. Quake 2 je FREE.
Izbrisana če te zanima imas tuki linke: Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
Ta filmček mi je zelo všeč!Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
Pa tale tudi:Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
No zdej sm še jst dubu quake 3 in je še kar dobra.Čakam na kakšen dvoboj.(nism še prow dobr).
js sm tud slaba.. se kdai zmenva? haha XD
@xgo24
nism vidla odgovora. js sm misla za Q3, da bo zaston..
p.s. un link ne dela.
Kdr sm šol k njemu in provu đokco sm že v taprvi potezi bil bolši kot onj![img border="0" src="smileys/smiley4.gif" border="0"]
dejmo se mi noobi zment za kšno igro.. XD
Jaja dobro najbolše bi bilo če bi se zmenli gdaj bomo igrali quake 3-najbolši je sobot ali petek zvečer.Samo povejte ku iaste nick name.Jst mam Dark Alien.[img border="0" src="smileys/smiley16.gif" border="0"]
In Aleks ni rečeno da si bolš kr si igral na mojem računalniku in se ni nič izvedlo če ne pa je res da si enega prej premagal.[img border="0" src="smileys/smiley16.gif" border="0"]
Aja še neki ma ste si vi pobrali z neta quake 3 al ne?
Jst sm ga.[img border="0" src="smileys/smiley8.gif" border="0"]
Slovenski Quake 3 movie, ki sem ga naredil jaz. Vsebuje frage iz duel, tdm in ctf v VQ3 in CPM gameplayu.
Movie je 50 fps zato je procesorsko požrešen.
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!, Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!, Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!, Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
[font size="3"]Download[/size]
Low Quality (xvid) 80MB
High Quality (x264) 155MB
Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!, Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!, Za prikaz povezave se je potrebno prijaviti!
HD 720p (x264) 450MB